Opis forum
Witam ... mam na imie Łukasz , jestem z Bydgoszczy, mam 25 latek i kilka latek doswiadczenia z ogame .. przez 3,5 roq mialem przerwe z ogame i dolaczylem ponownie na u61 chociaz wieksze nadzieje pokladam w tym uni bo gram na nim od początku wczesniej rozwijalem Eco i dopiero robilem flote .. teraz mam troche inny system gry i mam nadzieje ze robienie floty od poczatku gry zaowocuje szybszym rozwojem
ale moge sie mylic
jezeli ktos potrzebowal by czegokolwiek niech odrazu pisze
w koncu od tego tu jestesmy
zeby sobie pomagac
to dopiero początek tej rozgrywki wiec nie mamy kokosow ale licza sie checi i wspolne rozwiazania - przynajmniej takie jest moje zdanie
Pozdrawiam
podaje odrazu gg na wszelki 4597580
Ostatnio edytowany przez mijin1984 (2009-04-23 16:06:42)
Nowy użytkownik
Witam, mam na imię Dawid i jestem z Bydgoszczy Mam nadzieję, że wspólna gra dostarczy dużo satysfakcji nie tylko z lotów a samej pozycji sojuszu
na wszelki gg 9602590
Pozdrawiam
Nelka napisał:
Jestem Daniel mam 21 lat z Czestochowy wczesniej gralem na uni 45 bylem w top 100 teraz rzwiam eco nie dlugo zaczne budowac flote jak mnie przestana najezdzac i zdaze cos wybudowac:)
byłeś w top 100 i cię tu farmia i nie mozesz sobie z tym poradzić budować mozesz ciągle i fs i nic ci nie zniszczą to konto na uni 45 to kupiłeś czy dostałeś ??